EAN Wieringerwerf

Bert Adema heeft de website voor zijn bedrijf, in onder andere zonnepanelen, helemaal opnieuw laten inrichten door Etienne. De site was wat verouderd is nu eenvoudig van structuur, klantvriendelijk en up to date met het oog op SEO door logo xs.

Bert: Etien heeft onze website zeer snel en professioneel gemaakt in een zeer korte tijd. Zeer makkelijke communicatie tegen meer dan schappelijke prijs. Grote aanrader!
Beoordeling 5/5 *****

Website van het Polderhofje in Anna Paulowna.

Het Polderhofje

Webdesign en fotografie voor het Polder Hofje in Anna Paulowna. Een project met 20 huizen voor 55-plussers in een beschermd hofje, ontwikkeld door Jennifer Hofmeijer. Ook maakte logo xs de advertenties en een brochure ter promotie van de verkoop van deze woningen. Andere websites voor deze klant: Polder Résidence

 

Jennifer Hofmeijer: "Etien snapt wat je wil, kan enorm goed inleven waardoor er een mooie website ontstaat. Topper!"
Beoordeling 5/5 *****

Loonbedrijf Kees Bakker

Kees Bakker van Loonbedrijf Kees Bakker uit Dirkshorn heeft zijn website laten maken door Etienne. Ook de foto's, het logo en de huisstijl is gemaakt door logo xs. Wij verzorgen tevens de voorbedrukte facturen, enveloppen, een kalender en de foto's voor de site.

Kees Bakker: Beoordeling 5/5 *****

Website van de Backery Schagen

De Backery Schagen

Website voor de Backery van Michel Dinkelberg in Schagen. Een warme bakker met (h)eerlijke producten. webdesign Schagen maakte het logo, de menukaart en de site. Ook de foto's werden verzorgd door Etienne.

Michel Dinkelberg: Beoordeling 5/5 *****

Jan Schilder Multiservice

Website voor Jan Schilder Multiservice in 't Zand. website laten maken? Webdesign Schagen maakte de site incl. foto's paste het bestaande logo aan in verband met het verschuiven van de werkzaamheden.

Jan Schilder: "Etien heeft inmiddels 2 websites voor ons gemaakt en onze ervaringen zijn zeer positief. Hij luisterde goed naar onze wensen en geeft zeer goed advies over het ontwerp. Kortom een goede keus als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor uw online marketing."
Beoordeling 5/5 *****

Website van Wes Stonehens

Wes Stonehens

Website voor Wes Stonehens. Uitgeverij van Christelijke boeken in Alkmaar. website laten maken in Alkmaar? Webdesign maakte het logo en de site. Ook werden de kaften van de boeken en de inhoud drukkerklaar gemaakt. We verzorgen ook de advertenties in diverse tijdschriften en kranten.

Bob: Prima website en Etien reageert snel!
Beoordeling 5/5 *****

Hollands Kroon Architectuur

André Rijnders van Hollands Kroon Architectuur uit Anna Paulowna wilde twee websites die hij zelf kan voorzien van artikelen en foto's. Deze werden ontwikkeld door webdesign Schagen . André regelt zelf de foto's en hosting.

André: "Het ziet er keurig uit. Ik ben trots op het resultaat. Je hebt ons blij gemaakt."
Beoordeling 5/5 *****
Website van Paula Zorg Aan Huis

Paula Zorg aan huis

Paula uit Heerhugowaard wilde graag een website voor haar ZZP activiteiten, zorg verlenen aan huis. Het logo moest een vlinder bevatten die gefotografeerd en verwerkt werd in het logo. Er werd een website op maat gemaakt door website laten maken in Heerhugowaard?.

Paula: "Etien heeft mijn site mooi en strak ontworpen. Duidelijke, overzichtelijke en goed beveiligde website tegen scherp tarief!"
Beoordeling 5/5 *****

Rezelman Bestratingen

Chris Rezelman uit Slootdorp zocht een webdesigner en kwam uit bij webdesign Slootdorp. Zijn bestratingbedrijf staat goed op internet met foto's van zijn werk die hij zelf aanleverde. Ook maakte Etienne een xcelbestand om te factureren met automatisch btw berekening in zijn huisstijl.

bouwbedrijf Stupra

bouwbedrijf Stupra

Michel uit St. Maartensvlotbrug wilde midden in Coronatijd een website, visitekaartjes en een advertentie voor zijn bouwbedrijf. Het logo was er al.  Alles op maat gemaakt door website laten maken in Heerhugowaard? naar volle tevredenheid.

Het contact ging via telefoon en WhatsApp en verliep erg soepel.

Michel: Wij hebben onze website hier laten maken en zijn uiterst tevreden. Er werd goed met ons meegedacht en Etien kwam ook met hele goede ideeën om onze website er super goed en professioneel uit te laten zien dus dat is zeker gelukt. Ook heeft Etien voor ons hele mooie visitekaartjes ontworpen. Wij zijn super blij met het resultaat en raden hem zeker aan bij anderen.
Beoordeling 5/5 *****

Hottubteam Petten

Andre de Jongh uit Petten wilde zijn verhuurbedrijf in hottubs online hebben.webdesign Slootdorp maakte een razendsnelle website, een logo naar wens en is bezig om de SEA te verzorgen.

Andre: Etien maakt hele mooie websites en luistert goed naar jouw wensen. Wij zijn erg tevreden.
Beoordeling 5/5*****


Webdesign en websites
webdesign schagen webdesign Schagen

Deskundig SEO tekstschrijver & webontwikkelaar getraind door SEOGuru.nl

Webdesign Schagen Webdesign Schagen
Kemphaanweg 8, 1756 BB 't Zand
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  T: 06-55197724